Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailers για το Battle for Azeroth

*
Η Blizzard κυκλοφόρησε δύο νέα trailers για να γιορτάσει την κυκλοφορία του Battle for Azeroth, του νέου expansion για το World of Warcraft. Το πρώτο είναι ένα CGI launch trailer που παρουσιάζει πλάνα από τα cut scenes, ενώ το δεύτερο είναι ένα in-engine. Το κοινό τους στοιχείο είναι ότι επικεντρώνονται στην πολιορκία του Lordaeron με την Alliance και τη Horde να μάχονται έχοντας ως ηγέτες τους Anduin Wrynn και Sylvanas Windrunner. Μάλιστα, οι νότες του For Whom the Bell Tolls των Metallica είναι η κατάλληλη συνοδεία για τα γεγοτα του πρώτου trailer. Όσο για το δεύτερο, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι είναι γεμάτο spoilers. To World of Warcraft αλλά και το Battle for Azeroth κυκλοφορούν αποκλειστικα σε PC.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*